Tapperiet BRUS åbner ny ølbar i Oslo

Den norske medejer og daglige leder af BRUS Oslo, Linda Merete Skogsholt
Den norske medejer og daglige leder af BRUS Oslo, Linda Merete Skogsholt

Tapperiet BRUS har kun eksisteret på Nørrebro i et halvt års tid, men er allerede klar til at blive eksporteret, og åbner i starten af 2017 i Oslo. På adressen Osterhaus gate 11 åbnes en 65 kvadratmeter lille bar med øl og cocktails som hovedsageligt vil være fra To Øl og BRUS.

Tapperiet BRUS er et samarbejde mellem netop To Øl og Mikropolis, og har både værtshusbryggeri, øl- og cocktailbar, ølbutik og restauranten Spontan. Jeg har ikke været der endnu, men etablissementet fylder 750 kvadratmeter, så det er et markant anderledes sted end BRUS Oslo bliver.

Tore (To Øl), Morten (Mikropolis) og Tobias (To Øl), på Tapperiet BRUS
Tore (To Øl), Morten (Mikropolis) og Tobias (To Øl), på Tapperiet BRUS

Norges ølmarked er måske nogle år bag Danmark og Sverige, men udviklingen er i fuld gang, og To Øl har allerede en god eksport til Norge fortæller Tore fra To Øl, “og når Norge nu allerede gerne vil dulme deres tømmermænd i To Øl, hvorfor skal vi og BRUS så ikke også sørge for  at de får så friske øl og drinks som muligt til at slukke tørsten i generelt?”

Ud over ejerne bag Tapperiet BRUS på Nørrebro, så får BRUS Oslo også en norsk partner og daglig leder. Det er Linda Merete Skogholt, som har en baggrund i bar- og restaurationsbranchen, og har arbejdet med salg og distribution af øl i mange år. Linda har flere sommelier-udddannelser bag sig, herunder ølsommelier fra både Beer Academy London og Beverage Academy Norway.

Adressen, tæt på Oslo centrum
Adressen, tæt på Oslo centrum

Leave a Reply