Tapperiet BRUS åbner ny ølbar i Oslo

Tapperiet BRUS har kun eksisteret på Nørrebro i et halvt års tid, men er allerede klar til at blive eksporteret, og åbner i starten af 2017 i Oslo. På adressen Osterhaus gate 11 åbnes en 65 kvadratmeter lille bar med øl og cocktails som hovedsageligt vil være fra To Øl og BRUS.
Tapperiet BRUS er et samarbejde mellem netop To Øl og Mikropolis, og har både værtshusbryggeri, øl- og cocktailbar, ølbutik og restauranten Spontan. Jeg har ikke været der endnu, men etablissementet fylder 750 kvadratmeter, så det er et markant anderledes sted end BRUS Oslo bliver.

Norges ølmarked er måske nogle år bag Danmark og Sverige, men udviklingen er i fuld gang, og To Øl har allerede en god eksport til Norge fortæller Tore fra To Øl, “og når Norge nu allerede gerne vil dulme deres tømmermænd i To Øl, hvorfor skal vi og BRUS så ikke også sørge for at de får så friske øl og drinks som muligt til at slukke tørsten i generelt?”
Ud over ejerne bag Tapperiet BRUS på Nørrebro, så får BRUS Oslo også en norsk partner og daglig leder. Det er Linda Merete Skogholt, som har en baggrund i bar- og restaurationsbranchen, og har arbejdet med salg og distribution af øl i mange år. Linda har flere sommelier-udddannelser bag sig, herunder ølsommelier fra både Beer Academy London og Beverage Academy Norway.
