Spis! Food Festival – Smørrebrød på Kong Volmer

Fire slags smørrebrød på Restaurant Kong Volmer under Spis! Odense Food FestivalKong Volmer i Brandts Passage har under Spis! Odense Food Festival et særligt tilbud på smørrebrød – naturligvis. Byens smørrebrødsrestaurant tilbyder fire små lækre stykker smørrebrød med fynske råvarer, til 100 kr. Du kan stadig nå at være med fredag eller lørdag.

Drikkevarer er ikke tænkt ind i tilbuddet, men en Fam. Ølgaard Pilsner og en Linie Akvavit passede dejligt til. Dog viste det sig at pilsner og rygeost ikke er rigtig gode venner, men det kan jo ske når én øl skal gå til fire forskellige stykker mad.

Stegt rødspætte og rullepølse på Kong VolmerDet første stykke (i den rækkefølge jeg spiste), var med rødspætte fra Kerteminde. Der var en afsindig lækker hjemmelavet remoulade, tomat, citron og dild. Næste stykke var med rigelige og tykke skiver rullepølse fra Nr. Søby. Rullepølse der virkelig smager af kød er jo en fornøjelse, og den var lækkert serveret med portvinssky, løgringe og karse.

Roast beef og rygeost på Kong VolmerTredje stykke var med roast beef fra Grambogaard, med peberrod, ristede løgringe, syltede agurkeskiver og mere af den dejlige remoulade. Til sidst var der rygeost fra landmejeriet Sinai, serveret med radiser og purløg. En fed og lækker rygeost, der dog som tidligere nævnt ikke lige egnede sig til Ølgaard pilsneren. Jeg tænkte at Indslev Sort Hvede nok kunne være et spændende valg, med sin lette antydning af røg.

One Reply to “Spis! Food Festival – Smørrebrød på Kong Volmer”

Leave a Reply