Sommerpause? Egentlig ikke

Det er ved at være et stykke tid siden der sidst var et indlæg her på bloggen. Det er ikke fordi jeg med overlæg har taget ferie, eller ville holde en pause, men jeg har ikke taget mig tid, eller haft noget på hjerte. Desuden er det jo sportssommer. Selv om jeg lige nu skriver mens et udbrud kører i Tour de France, så tager løbet en del af min tid. Og jeg tog mig heller ikke tid til at skrive mens jeg så VM i fodbold. Der blev ellers drukket godt øl til flere af kampene.

Ommegang Brewery Game of Thrones Iron ThroneDesuden, som om det ikke var nok, så blev der brugt en del sene nætter på at se Game of Thrones. De fire sæsoner à 10 afsnit tog 3 uger at se. En fremragende serie som du med garanti allerede har fået anbefalet hvis ikke du selv har set den. Så det eneste relevante at sige her i bloggen, er at den desværre har et meget klichéfyldt forhold til drikkevarer. Adelen drikker vin fra Dorne, mens pøbelen drikker øl. På det punkt foretrækker vi Ringenes Herre og Tolkiens/hobitternes kærlighed til det gode øl. Bryggeriet Ommegang har i øvrigt lavet en serie øl til Game of Thrones. Jeg ved ikke om nogen har lavet vin til serien?

Leave a Reply