Beermaze – ny dansk webshop

12 øl fra Beermaze ølabonnementFor en uges tid siden blev jeg kontaktet af en nyetableret dansk webshop, Beermaze, som gerne ville sende mig en kasse øl fra deres ølabonnement, så jeg kunne prøve det. Jeg sagde ja tak, og samme aften blev kassen leveret. De er fra Odense, så personlig levering var let. Men nogle af mine blogger-kolleger som også har sagt ja, har endnu ikke modtaget deres. Måske er leveringen ikke helt så skarp hvis ikke man bor i Odense.

Rochefort 8, med kylling og fennikelsalatKassen indeholder 12 stk 33cl. øl, 11 fra Belgien, og en enkelt Ugly Duck Imperial Vanilla Coffee Porter fra Fyn. En sådan kasse koster 349 kr. og ideen er at shoppen udvælger øllet og modtageren forhåbentlig får nogle glædelige overraskelser. Belgisk øl har startet manges passion for godt øl, så for den almindelige danske ølforbruger er der gode og velsmagende øl i kassen. Prisen svarer til 29 kr. pr. flaske, hvilket kan klares billigere i en velassorteret ølbutik, men her er leveringen så også inkluderet.

Delirium TremensAndre bloggere er som nævnt også blevet kontaktet, og en hurtig søgning viser at der markedsføres aggresivt, og en anelse tvivlsomt. At direktøren selv poster et reklameopslag i et forum hvor han fortæller at han “er selv medlem” er for eksempel ikke smart. Det kan også undre at der står på “Quality Since 2005” på websitet, når firmaet er startet i februar i år. Jeg hører gerne om erfaringer hvis andre tager et abonnement.

Bugse Zot Dubbel from De Halve MaanØllene skulle som sagt nok glæde den almindelige forbruger. Der er et par særudgaver fra de store industribryggerier Leffe og Hoegaarden. Der er kendte klassikere som Delirium Tremens, Kwak og Rochefort 8. Og så er der lidt mere unikke ting som Brugse Zot Dubbel og t’Pakhuis Zwarte Sinjoor. Beermaze’s købsside finder du her.

Leave a Reply