Årets Øloplevelse 2017 – Danish Beer Blog Awards

Mikkeller Beer Celebration Copenhagen 2017Dagens kåring i Danish Beer Blog Awards gælder Årets Øloplevelse. Prisen herfra går til Mikkeller Beer Celebration i Øksnehallen i maj. Jeg deltog i år på den anden side af baren, og skænkede ud for Ugly Duck, men havde også masser af tid til at opleve festivalen. Jeg tror det var den bedste nogensinde.

Allerede sidste år flyttede MBCC fra Spartahallen på Østerbro til Øksnehallen på Vesterbro. Men først i år blev hele hallen taget i brug, og det var velkomment. Der var muligvis flere gæster end nogensinde, men der var også bedre plads. Det virkede som en rigtig god balance mellem antallet af udstillere, antallet af gæster og mængden af plads.

Øksnehallen by night

Jeg nåede i år ikke at deltage så meget i Copenhagen Beer Week – arrangementerne der foregår rundt om festivalen. Til gengæld var jeg til festivalåbning for udstillere i Mikkeller HQ i Carlsberg-byen om torsdagen. Det var noget af et brag, selv om det jo så gjorde at selve festivalen begyndte lidt stille fredag morgen…

Det er en imponerende festival Mikkeller hvert år stabler på benene, og det er imponerende som det er lykkedes at følge med den voksende interesse og hvert år gøre det lidt større og lidt bedre uden at miste festivalens sjæl. Tak for at være med til at sætte Danmark på øllets verdenskort!

Leave a Reply