Bag om webshoppen Beerinstock.dk

Odense har fået en ny webshop med øl. Beertalk har mødt bagmanden Thomas til en øl og en snak om hans tanker bag den nye shop. Der leveres naturligvis øl til hele landet, men Beerinstock.dk er alligevel en meget specifik odenseansk netbutik.

Udenlandsk humle på dåse fra Beerinstock
North, Pinta og Polly’s er tre af de bryggerier der findes i shoppen.

De seneste to år har vi i Odense kunne besøge Mikkeller Bar & Shop og købe et spændende udvalg af udenlandsk øl med en naturlig vægt på hazy IPA i dåser. I det yngre segment af humleentusiaster er det helt klart her at fokus ligger. Opdagelsen af nye humletyper og humlekombinationer i velbrygget NEIPA fra nogle af Europas bedste unge bryggere.

Da Mikkeller lukkede i Odense savnede Thomas et sted at købe disse øl, og valgte at tage sagen i egen hånd. Hans interesse for øl begyndte af alle steder i Thailand da han studerede. Her fik han job som salgschef i firmaet der importerede Mikkeller, og han åbner derfor Beerinstock med en smule erfaring i ølsalg.

Thomas fra Beerinstock
Thomas fra Beerinstock og jeg mødtes til en stribe øl i Munke Mose.

Der købes kritisk ind af øl fra gode bryggerier, og helst kun øl der er blevet godt modtaget på Untappd. Udvalget er begrænset til omkring 30 forskellige øl af gangen, men til gengæld med stor udskiftning da der ofte kun indkøbes en kasse af hver variant. Dermed skulle det gerne være friskt øl der er på lager.

North Brewing Our Superheroes We Love You
North Brewing Our Superheroes We Love You er en fyldig og læskende Session IPA som vil være ideel til de her sommerdage hvor man starter tidligt og bliver ved længe.

Ud over at webshoppen direkte udspringer af at vi mistede Mikkeller i Odense, så bringer Thomas også selv ud lokalt. Så du kan møde din ølpusher som i en almindelig butik. Der er ikke noget minimumssalg, så selv om jeg ikke kan anbefale at misbruge den service, så kan du altså få leveret en enkelt dåse øl, hvis du bor i Odense.

Pinta Hazy Disco Lausanne
Pinta’s Hazy Disco serie er brygget sammen med udenlandske brygerier, her Nebuleuse i Lausanne. Det er en souble IPA med fem forskellige, meget nye humletyper, og mit indtryk var en meget sød øl der var lidt rodet i udtrykket. Pinta er normalt bedre end det.

Jeg har ikke selv prøvet at handle i Beerinstock, så jeg kan ikke sig noget om selve handelsoplevelsen, men udvalget fejler ikke noget, med spændende IPAer fra bryggerier som Stigbergets, North, Wylam og Pinta.

Polly's Fallow Plans
Polly’s Fallow Plans er en double IPA med fire humletyper, men kontrasten til Pinta Hazy Disco er slående. En tropisk og indbydende øl med meget elegant maltprofil og høj drikkevenlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *